advert 1
advert 2
advert 3

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

FCE - jakie materiały ?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: FCE - jakie materiały ?

FCE - jakie materiały ? 11 lata, 11 mies. temu #12

• MarkKnop
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Witam, co sądzicie o kursie Fast Track To FCE firmy Supermemo? Korzysta ktoś z tego? Wydaje się ciekawy ale się jeszcze zastanawiam.

Odp: FCE - jakie materiały ? 11 lata, 11 mies. temu #14

• The_King
  • Fresh Boarder
Czy w ogóle ktoś jeszcze zdaje coś takiego jak FCE? Ile ten egzamin teraz kosztuje? Wydaje mi się, że wszyscy wolą trochę się poduczyć i zdawać Advanced, gdyż FCE dzisiaj nie świadczy już o znajomości języka, a raczej o jej znajomości na słabym poziomie. Co więcej znam przypadki, gdy w tym samym czasie znajomi zdawali zarówno FCE jak i CAE i okazało się, że lepiej im poszło z CAE bo dostali B a z FCE gorzej bo dostali C. Więc lepiej się zastanowić nad tym jaki certyfikat chce się zdawać. Nie mówiąc już że przystąpienie do egzaminu zawsze kosztuje jakieś pieniądze...
"If you are ruled by mind you are a king; if by body, a slave."

Odp: FCE - jakie materiały ? 11 lata, 11 mies. temu #16

• MarkKnop
  • Fresh Boarder
FCE kosztuje ponad 500PLN. Skoro tak mówisz to może lepszy byłby od razu kurs supermemo Fast track To CAE - bo taki tez mają i to w tej samej cenie. Tutaj go sobie właśnie testuję
www.supermemo.net.pl/demo/fast_track_to_cae#1647678Q

Odp: FCE - jakie materiały ? 11 lata, 6 mies. temu #24

• szpilka
  • Fresh Boarder
Ja zdawałam w tym samym czasie i FCE i Advanced'a i muszę powiedzieć, że i jeden i drugi egzamin zdałam na taką samę ocenę, więc myślę że jak ktoś już zdaje FCE to i niech podchodzi do Advanced i też próbuje szczęścia.

Natomiast myślę, że i tak warto zdać FCE bo zawsze to jest dokument potwierdzający znajomość angielskiego, zależy zresztą do czego komu to będzie potrzebne. Inni ludzie mówią, że znają angielski ale nawet FCE by nie zdali...

Odp: FCE - jakie materiały ? 10 lata, 6 mies. temu #79

• MarzaPocz
  • Fresh Boarder
TEZ TAK MYSLĘ:P

Odp: FCE - jakie materiały ? 10 lata, 6 mies. temu #82

• julaa
  • Fresh Boarder
warto spróbować
  • Strona:
  • 1